Vierdaagsefeesten op de Wijchense Markt

WIJCHEN – De Wijchense middenstand organiseert tijdens de Vierdaagse haar eigen Vierdaagsefeesten op de Wijchense Markt.

Op maandag 17 juli treedt het Trompetterkorps Combi Sound der Koninklijke Marechaussee van 21 tot 23 uur op. Het Trompetterkorps is één van de zes militaire orkesten van de Nederlandse krijgsmacht en is de muzikale ambassadeur van de Koninklijke Marechaussee. Dit orkest bestaat uit professionele musici aangevuld met reguliere marechaussees. Het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee zal tijdens de Vierdaagsefeesten op de Markt heerlijke zomerse hits spelen.

Op dinsdag 18 juli treedt het Vierdaagse orkest op van 19.30 tot 22.00 uur. Het Vierdaagse Orkest is een orkest bestaande uit ongeveer tachtig enthousiaste en voornamelijk jeugdige muzikanten uit de regio Land van Cuijk en omstreken. Het orkest brengt een breed repertoire ten gehore, variërend van musicalmuziek tot licht klassiek en pop.

Op de dag van Wijchen ligt op het Sterreboschplein 250 meter roze loper uitgerold. Daar zal vanaf  6 uur DJ Ronnie & DJ Stayfan de vierdaagselopers door het horecastraatje coachen

Op de Markt zal DJ Richie met zijn opzwepende muziek de wandelaars en het publiek de dag door ‘helpen’. Donderdag 20 juli treedt de Slamm band van 19:30 uur tot 24:00 uur op.  Deze zes ervaren muzikanten, waaronder een indrukwekkende zangeres en een leadzanger, weten elk publiek op te zwepen. Soms is het die lekkere eighties hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je hoofd krijgt.

De vrijdagavond wordt gevuld met Paul Backbier. Deze pianist-entertainer gaat met zijn vleugel en saxofoon de Wijchense markt in extase brengen. Direct na het optreden van Paul Backbier treedt Grooveline van 21:00 tot middernacht op.

Grooveline is een energieke, verfrissende en vooral professionele band die uit zes topmuzikanten bestaat. Zij brengen een groot repertoiremet een verrassende spetterende show op een te gek podium met een LED-wall.