ProgrammeringTV

Van zaterdag 15 juli tot en met vrijdag 21 juli zie je op 4Daagse TV natuurlijk weer alles over de vierdaagse en de vierdaagsefeesten.

Voorbereidingen
Van zaterdag tot en met maandag zie je alle voorbereidingen op de wandeltocht, gesprekken met wandelaars en hoogwaardigheidsbekleders, en natuurlijk het eerste verslag van de vierdaagsefeesten.

Vierdaagse in beeld
Vanaf dinsdag starten we de dag om 4 uur ’s nachts met een live-verslag vanaf de Wedren, waar de vierdaagse van start gaat. In de loop van de dag geniet je van de leukste reportages vanaf het startpunt, in de doorkomstplaatsen en bij de finish. In de avond zijn de vierdaagsefeesten weer aan de beurt, en kun je kijken naar reportages over feestelijkste locaties en leukste artiesten.

Het laatste nieuws
Het laatste nieuws over de vierdaagse zie je op het hele uur in de Vierdaagse Update. Uiteraard wordt dit gevolgd door het actuele weerbericht en de agenda met de leukste activiteiten in de stad. Elke avond om 22:00 uur richten we ons meer op de achtergronden bij het nieuws, in de talkshows Villa Vierdaagse en de Walkshow.

Alle reportages zijn na uitzending direct terug te vinden via onze website.